Over ons

Kingeddy.nl is een online webshop voor het hilarische spel King Eddy. Dit spel is ontwikkeld door STAX Studios in 2016 voor online- en winkel verkoop. De productie en assemblage is volledig in Europa verricht met hoogwaardig materialen en afwerking. Sinds de oprichting hebben wij als doel om eigenzinnige, grappige en avondvullende spelletjes te ontwikkelen. Door de scherpe prijs en een groot assortiment geven onze klanten ons een hoge waardering.

Service

Door een grote voorraad kunnen wij zowel consumenten als winkels en organisaties bedienen. Via de webshop kun je King Eddy bestellen. Heb je vragen of opmerkingen over het spel, de webshop of in het algemeen? Neem dan contact op of vul het contactformulier in.

Wij bezorgen uw bestelling in Nederland & België met briefpakketten via PostNL. Met deze partij worden producten snel geleverd alsook de afhandeling van retouren vlekkeloos verloopt.

Zakelijk (winkel)

Heeft u een winkel of organiseert u een evenement? Dan kunt u tegen een voordelig tarief in bulk inkopen. King Eddy is verpakt per 12 stuks in een doos en hanteert een winkel adviesprijs van €17,50 per stuk.

King Eddy staat open voor eventuele sponsoring en andere mogelijkheden. Wilt u een goodiebag vullen of dit spel promoten binnen uw club, vereniging of winkel? Dan is King Eddy hét geschikte middel!

Bekijk ook

STAX Studios ontwikkeld naast King Eddy ook andere (drank)-spellen. Ben je al bekend met het spel Kannie Kieze? Dit is een spel vol bizarre, genante en humoristische dilemma’s en vragen die jou en je vrienden op de proef stellen. Met 600 vragen en oneindig veel mogelijkheden gaat dit spel nooit vervelen! Bekijk de webshop hier.

Op zoek naar de Engelstalige versie van King Eddy? Dat kan ook! Deze is hier te koop.