Retourneren

Toch niet tevreden met jouw King Eddy spel? Of is het product kapot geleverd? Vul het retourformulier in en wij storten het aankoopbedrag terug op jouw rekening!

Niet naar wens?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na aankoop te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket en circa 3,95 per briefpost. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Voorwaarden voor retour:

  • Er is geen gebruikersschade zichtbaar, zowel op het product als op de verpakking.
  • Het product is in originele staat geretourneerd;
  • Het retourformulier is ingevuld en meegestuurd.

Producten zijn defect/verkeerd geleverd

Is het product defect, beschadigd of verkeerd geleverd? Dan gaan we dit zo snel mogelijk oplossen. Lees hieronder wat je kunt doen.

  1. Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] en geef duidelijk aan wat er mankeert.
  2. Plak een retourlabel of verzendetiket op de enveloppe of doos en lever deze in bij een PostNL postkantoor.
  3. Zodra de defecte producten bij ons retour zijn kijken wij deze na en nemen we vervolgstappen. Dit kan zijn; een nieuw product versturen of het bedrag crediteren. Eventuele creditbetalingen worden binnen 14 dagen uitgevoerd, je ontvangt hier per mail een bevestiging van.

Download hier het retourformulier

Algemene Voorwaarden

Wil je de algemene voorwaarden bekijken? Deze zijn hier te vinden.